Profil

En revisor bør være en engageret sparringspartner for dig og dit firma.

Med mange års erfaring som revisor, kombineret med den nyeste viden kan jeg tilbyde mine kunder en optimal løsning i forbindelse med alle regnskabsmæssige opgaver.

Min kundekreds består i dag af en lang række enkeltmandsfirmaer, mindre og mellemstore virksomheder, inden for mange forskellige erhverv.

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed fra 1990 uden stor administration, hvilket kommer mine kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Al assistance tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Jeg lægger stor vægt på den personlige kontakt, idet netop det personlige engagement er med til at sikre en optimal økonomisk rådgivning omkring virksomheden, og gør hvert enkelt samarbejde mere troværdigt, da dette samt tillid er de vigtigste nøgleord i min virksomhed.

Desuden sætter jeg en ære i at yde en effektiv indsats, og overholder altid alle tidsfrister og afleveringsfrister og altid til den rigtige pris.

Er din virksomhed inde i overvejelserne omkring et eventuelt revisorskift – eller overvejer du at starte selvstændig virksomhed – står jeg gerne til disposition for et uforpligtende møde.

 

Jeg er medlem af Cereda, og er således lovpligtigt forsikret.

Som medlem af revisorforeningen Cereda deltager jeg jævnligt i relevante kurser.

Kontakt mig og lad os for en uforpligtende samtale på telefon 27 57 93 71.